Egyéb kategória

Kozmetikum bérgyártás

Kozmetikum bérgyártás – Vitalis küldetés

Egyre dinamikusabban növekvő tendenciát mutat a kozmetikumok bérgyártása iránti igény. Mi is tudjuk, hogy milyen óriási elégedettségérzéssel jár, a vevőktől érkező pozitív visszajelzés. Többek között ezért is nyitunk a kozmetikumok bérgyártásának lehetősége felé. Legyen Ön is sikeres kozmetikumforgalmazó, a gyártást pedig bízza szakértő csapatunkra! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítséget nyújthassunk a saját márkájú bőrápolási termékeinek kifejlesztésében és gyártásában!

Küldetésünk

Hosszú távú bizalom és kapcsolat kialakítása az ügyfelekkel és a fogyasztókkal azáltal, hogy minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk a kozmetológia, a bőrgyógyászat, a hajápolás, a gyógynövényes kozmetikumok gyártásának területén elfogadható áron, teljeskörű kiszolgálással, a termékfejlesztéstől a csomagolásig, és ezáltal mindenki számára előnyös helyzetet teremtve szenvedéllyel gyártani a termékeket.

Egyedi kozmetikum bérgyártása, céges logóval

Bérgyártással elkészítjük egyedi színnel, illat variációval, összetétellel a megrendelt kozmtikumot, bőrápolási vagy fertőtlenítő termékeket és ellátjuk azokat az Ön céges logójával. Használja többéves szakmai tapasztalatunkat és a megfelelő engedélyekkel rendelkező gyártó, előállító műhelyünket. Minőségi és jól bejáratott alapanyagbeszerzési partnereink garantálják, hogy termékeink minden esetben hatékonyak és kiváló minőségűek! A Vitalis Manufaktúra válogatott, minősített alapanyagokból, hagyományos eljárással készíti bőrápolótermékeit, kozmetikumait. A sokéves szakmai tapasztalat és képzettség, a modernizált technológiával ötvözve eredményezi a kiváló kozmetikumok és bőrápolási termékek sokrétű felhasználását!

Az első lépések az egyedi kozmetikum bérgyártás sikeréhez

Partnereink sajátmárkás kozmetikumait a legtöbbesetben az ügyféligény felmérést követően tervezzük meg, majd kisebb mintakészítések után véleményeztetjük. Az elégedett megrendelői véleményezést követően a kiszerelést és a csomagolást határozzuk meg. A céges arculati elemek felhasználásával elkezdődhet a gyártás, majd a határidők pontos betartásával a kozmetikumom szállítása.

Kozmetikum bérgyártás a Vitalis Manufaktúrával

Megrendelőink a már meglévő termékeink közül is válogathatnak, vagy termékfejlesztéssel előállítjuk a számukra legmegfelelőbb kozmetikumokat. Különböző felhasználásra és minden bőrtípusra is kínálunk termékeket.  A kozmetikumok előállítása során nem használunk mesterséges színezékeket és vegyszereket. Termékeinket a természet ihleti: gyógynövénykivonatokat, őrleményeket, és növényi illóolajokat használunk. 

A természet legjavát válogatjuk össze termékeinkbe

A Vitalis Manufaktúrában 2013 óta nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű, bőrápolási termékeket állítsuk elő a megrendelőink igénye szerint, mostantól céges logóval, bérgyártásban is!

Ön megrendeli, mi szakszerűen elkészítjük, és egyedi logójával legyártjuk a kozmetikumokat fertőtlenítőket, szappanokat, vagy egyéb bőrápolási termékeiket! 

Rendelje meg a növényi alapanyagokból, hagyományos eljárással készült termékeinket!

Elérthetőségünk: +36205919590

ugyfelszolgalat@vitalis-szappan.hu

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük